JRS | M01 StreetFighter Motorcycle JRS-Engine JRS | M01 TouringCruiser Motorcycle JRS-Engine JRS | M01 SuperSport Motorcycle JRS-Engine

Algemeen

07-04-15 : Ondernemend Nederland RTL7

Kort item over JRS-Systems in het programma “Ondernemend Nederland” van RTL7.

Op zondag 12-april a.s. om 10-uur wordt een kort item over JRS-Systems in het programma “Ondernemend Nederland” van RTL7 uitgezonden!

03-04-15 : Motormagazine KicXstart

“ALLES IS ANDERS” een artikel over JRS-Systems verscheen onder deze titel in het motormagazine “KicXstart”.

Met tests van de Kawasaki Ninja H2 en H2R, de Ducati Multistrada 1200 (S) en de Suzuki GSX-S1000. We gingen naar Thailand om de volledige KTM Duke-range te testen en vergeleken de Honda VFR800F en de Kawasaki Z1000SX. Daarnaast werd ook de Marc VDS Kalex Moto2 motor getest. Interviews met Alex Baumgärtel, de man achter Kalex en met Esteve Rabat en Alex Márquez. En een reportage over het Nederlandse JRS-Systems.

25-09-14 : ECOMobiel 2014

JRS-Systems neemt deel aan ECOMobiel 2014.

Ecomobiel biedt praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Een vakbeurs waar concreet zaken wordt gedaan en nieuwe relaties worden gelegd.

Voor meer informatie, bezoek ECOMobiel.

28-05-14 : FISITA World Automotive Congress

JRS-Systems neemt deel aan FISITA 2014.

Al meer dan 60 jaar, heeft het FISITA Wereld Automotive Congres de technologische informatie en trends die de auto-industrie naar voren drijft ten toon gesteld.

De 35ste FISITA-congres vindt plaats in Maastricht - in het hart van Europa's bloeiende high-tech auto-industrie.

FISITA 2014 zal de laatste innovaties op het gebied van mobiliteit van bedrijven en universiteiten in de regio, waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk en België ten toon stellen. En zoals elk vorig FISITA Congres, zal het een ontmoetingsplaats zijn voor ingenieurs en managers uit Europa, Azië en Amerika om kennis uit te wisselen en om samenwerkingsverbanden op te bouwen voor het creëren van een groenere, veiligere mobiliteit wereldwijd.

Voor meer informatie, bezoek FISITA 2014.

04-06-09 : Geslaagde ATC Expositie

Geslaagde ATC Expositie op 2- en 3 juni

JRS-Systems is niet in de prijzen gevallen voor de ATC Innovation Award 2009. De deelname aan de expositie is echter zeer geslaagd te noemen. Er zijn veel nieuwe contacten gelegd die perspectief bieden.

29-05-09 : ATC Expositie 2009

JRS-Systems exposeerd op ATC Expositie 2009

JRS-Systems exposeerd op 2- en 3 juni tijdens het ATC Jaarcongres op de ATC Expositie 2009. Het Automotive Technology Centre (ATC) is de Nederlandse Automotive cluster organisatie die technologische innovatie, samenwerking en netwerken binnen de industrie stimuleert en organiseert.

29-05-09 : ATC Innovation Award 2009

JRS-Systems neemt deel aan de ATC Innovation Award 2009

Op 3 juni wordt tijdens het jaarcongres van Automotive Technology Centre (ATC) opnieuw de trofee "Het Pientere Pookje" uitgereikt aan de beste Nederlandse automotive innovatie. Bedrijven kunnen hun ideeën nog tot 24 april indienen. "Het Pientere Pookje" geldt als icoon van de Nederlandse automotive innovatie en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan een onderneming die op de meest aansprekende wijze voortbouwt op deze traditie. De beoordelingscriteria voor de prijs zijn: De mate van innovatie (technische of functionele vernieuwing), Het potentieel (de bijdrage die het product levert aan de automotive industrie), De aanpak (samenwerking met andere partijen). De bekendmaking van de genomineerden en de winnaar vindt op 3 juni plaats op de High Tech Automotive Campus in Helmond. De winnaar ontvangt dan behalve de trofee een innovatievoucher van 7.500 euro van de Gemeente Helmond. Meer informatie over de Award is te vinden op.

JRS-SYSTEMS
1/4

conscience

"The human voice can never reach the distance that is covered by the still small voice of conscience."

Mahatma Gandhi (1869-1948)

Indian "Philosopher, internationally esteemed for his doctrine of nonviolent protes"

previous next close
2/4

vision

"The power of imagination created the illusion that my vision went much farther than the naked eye could actually see."

Nelson Mandela (1918 - XXXX)

South African "president, lawyer, nationalist"

previous next close
3/4

dicipline

"Discipline is the bridge between goals and accomplishment."

Jim Rohn (1930 - 2009)

American “entrepreneur, author and motivational speaker”

previous next close
4/4

passion

"Only passions, great passions, can elevate the soul to great things."

Denis Diderot (1713 - 1784)

French author, "encyclopedist, & philosopher"

previous next close