JRS | M01 StreetFighter Motorcycle JRS-Engine JRS | M01 TouringCruiser Motorcycle JRS-Engine JRS | M01 SuperSport Motorcycle JRS-Engine

Concept

De JRS-M01 is een multifunctioneel motorfiets concept. De totale "Look & Feel" van de motorfiets is snel en eenvoudig af te stemmen aan de persoonlijke behoefte van elk moment. Er zijn een groot aantal verschillende configuratie mogelijkheden. Elke configuratie met zijn eigen specifieke karaktereigenschappen.

 

  Modulair  

Het concept is opgebouwd uit 3-verschillende hoofdcomponenten (hoofdbody, voor sub-body en achter sub-body). Per sub-body zijn er een groot aantal verschillende uitvoeringen. De subbody’s snel en eenvoudig uitwisselbaar.

Modulair

  Configuraties  

De verschillende uitvoeringen van sub-componenten zijn veelvuldig te combineren. Hierdoor ontstaan er een groot aantal configuratie mogelijkheden. Zo heeft men altijd een optimale configuratie die naadloos aansluit bij de persoonlijke behoefte van elk moment.

Configuraties

  Verstelbaar  

De basis parameters (wielbasis, zithoogte, balhoofdhoek, sprong en hellingshoek) hebben voor elke configuratie een (programmeerbare) basis instelling. De karakteristieken zijn automatisch per configuratie in te stellen afhankelijk van de persoonlijke wensen en rijomstandigheden. Indien gewenst worden de karakteristieken actief (programmeerbaar) geregeld.

Verstelbaar

  Geautomatiseerd  

De motor-, schakel-, stuur-, veer-/demp-, rem- en traction-controle karakteristiek hebben voor elke configuratie een (programmeerbare) basis instelling. De karakteristieken zijn automatisch per configuratie in te stellen afhankelijk van de persoonlijke wensen en rijomstandigheden. Indien gewenst worden de karakteristieken actief (programmeerbaar) geregeld.

Geautomatiseerd

  JRS-M01 Minisite  

Voor meer informatie, bezoek onze JRS-M01 Minisite.

JRS-SYSTEMS
1/4

conscience

"The human voice can never reach the distance that is covered by the still small voice of conscience."

Mahatma Gandhi (1869-1948)

Indian "Philosopher, internationally esteemed for his doctrine of nonviolent protes"

previous next close
2/4

vision

"The power of imagination created the illusion that my vision went much farther than the naked eye could actually see."

Nelson Mandela (1918 - XXXX)

South African "president, lawyer, nationalist"

previous next close
3/4

dicipline

"Discipline is the bridge between goals and accomplishment."

Jim Rohn (1930 - 2009)

American “entrepreneur, author and motivational speaker”

previous next close
4/4

passion

"Only passions, great passions, can elevate the soul to great things."

Denis Diderot (1713 - 1784)

French author, "encyclopedist, & philosopher"

previous next close